StrandCraft Minecraft Server
Nick Oskarżonego: AvareQ i UleQ
Twój nick: Boobel
Opis Zdarzenia: Ja ,kula , Luk , I skorpion stoimy na respie i tu nagle zaczynają nas bić z łuku na respie oskarżeni gracze... wyzywają , nadmiernie wyklinają i strztelaą z łuku ( mam demko jak we mnie strzelają ) czyli stoją i zabijają wszystkich na respie
Dowody(Screen, demo): http://imageshack.us/photo/my-images/26 … iuleq.png/
Podczas robienia screen troche sie im dawałem żeby było łatwiej zdobyć dowoód
Szanowny panie Boobel. Wypraszam sobie oskarżenie o wyzwiskach i wykleństwach. Po drugie, nie zabijam wszystkich na respie. Zabiłem ciebie 1 raz, ponieważ zabiłeś UleQ-a. Zabrałeś jego itemy. Ja w odwecie i w celu odzyskania itemów kolegi, po próbach negocjacji, zabiłem cię. Itemy odzyskałem. Nie oddałem ich, ponieważ szanowny panie Boobel pan mi również nie chciał oddać itemów i to dwukrotnie. Tak więc nie ma o czym mówić.
Spór można podsumować w taki sposób, iż odwdzięczyłem się tym samym co pan mi. Dziękuję.
Po za tym mam dowody, że kula zabija ludzi z łuku na spawnie. Ciebie nie uchwyciłem (jeszcze) co jest niezgodne z twoimi zeznaniami. Cytuje: ,,Ja ,kula , Luk , I skorpion stoimy na respie i tu nagle zaczynają nas bić z łuku na respie" Ewidentnie widać,że zeznania nie są prawdziwe. Bazując na tych >kłamstwach< można wnioskować, że reszta zeznań również jest nieprawdą.
Ostatnio edytowany przez Avare (2012-02-24 14:09:58)
Wcale nie. Cały spór zapoczątkowałeś ty. Ty mnie zabiłeś na spawnie jako pierwszy, nie chciałeś oddać mi itemów. Ja powiedziałem, że ci się odwdzięczę i tak zaczęła się wojna naszej Gildii z waszą (zresztą fikcyjną) Gildią.
Jako iż na was wszystkich są dowody gdy bijecie ze spawnu ... sprawa jest prosta. Jeszcze jedno wykroczenie tego typu dla : Boobel,kula,AvareQ,UleQ i dostajecie po banie. Jest szansa na ub jeżeli napiszcie prośbę o ub na stronie. Więc radze uważać .
Temat Zamknięty .